Fitnes
TDS Fitness je jedinstveni visoko-intenzivni fitnes program za jačanje  Onaj koji će Vas odgurnuti telesno i mentalno izvan svake mere.
Da li se zaista trudite da pronađete ideje / zaključak / motivaciju?
Da li ste Vi taj koji je pobegao i nikad zaista nije ostvario??
Da li morate da se posvetite nečemu bez iskustva kao da je zadatak/posao?
Da li se slažete da uvek ima vremena i izbora, ali takođe ima i previše izgovora?

TDS FITNES
— Postanite zdravi i pojačajte svoje blagostanje
— Oblikujte i povećajte konturu tela
— Dobijte mnogo bolji standard živeći kroz vežbanje
— Postanite sigurniji
— Upoznajte nove ljude dok postajete zdraviji i stvorite nova prijateljstva dok se zabavljate
Šta mi činimo
TDS fitnes kamp je jedinstveno stilizovan vojno-tematski fitnes program obučavanja stvoren da pomogne pri smanjenju sala i da podstakne Vaš entuzijazam da vežbate. TDS fitnes centar za obuku nudi specijalno osmišljene nedelje za muškarce i žene koji bi želeli da izgube višak kilograma i povećaju nivo sposobnosti, samopouzdanja i uopšteno, blagostanje. Možete vežbati mnogo tokom nedelje i što više vežbate, bolji rezultati.
Vladimir ‘Mr. V’ Đorđević & Miloš Mlinarević (može se reći da su bivši pripadnici vojske, zar ne?) već neko vreme vode residential fitnes centre za obuku.

Zašto izabrati TDS fitnes centar za obuku?
Mi nismo neko ko će za Vas učiniti samo jednu stvar. Naše namere su šta god da su Vaši ciljevi. Mi ćemo Vam pomoći i pre i tokom i nakon časa, ako je potrebno jer želimo da se uverimo da ste u potpunosti pronašli u toj fitnes oblasti u kojoj želite da budete.
Mnogo smo radili na tome da svaki od naših centara za obuku bude finansijski isplativ za sve. Svi će imati isti nivo kvaliteta i pažnje koju bi imali i u skupim centrima za obuku.
Utisci:
*Meseci vežbanja sa “Mr. V” & Milošem su jedna od najboljih stvari koje sam uradio. Za samo nedelju dana moj nivo izdržljivosti i sposobnosti se poboljšao i osim toga, dato mi je samopouzdanje da guram sebe dalje nego što sam ikad ranije činio, i nastavio sam da idem tim putem.

*Nivo do kog sam stigao u obuci znači da nezainteresovanost nije bila problem i iskreno mogu da kažem da su mi doneli sasvim novi pristup i svesnost uživanja u vežbanju i danas se osećam kao da nešto nedostaje ako ga ne uguram u svoj način života, nešto što nikad ne bih rekao da će se desiti!
Šta treba da koristim?
Opremu koja je udobna i praktična. Najbolje je obući se slojevito u predelu hladnije klime (iako Vam uz vežbanje nije hladno).
Šta je potrebno da ponesem?
Samo sebe. Mi Vam obezbeđujemo vodu i naši edukatori nose ranac sa bezbednosnom opremom i svim ključevima.
Da li se vežba bez obzira na to kakvo je vreme?
Mi podučavamo tokom većine godišnjih doba. Naši časovi nisu uvek isti, ovo ih čini zanimljivijim. Različita godišnja doba daju različite poglede na kategorije, čineći ih zanimljivijim i zahtevnijim.

Hoću li se pokvasiti i ublatnjaviti?
Ponekad ćete se malo ublatnjaviti i pokvasiti ali su časovi skoro uvek zabavni i prijatni. Takođe,  koncentrisaćete se na svoje vežbanje i nećete zapravo ni primetiti kišu niti će Vam smetati. A i nakon dana provedenog unutra, vreme provedeno napolju na svežem vazduhu će Vam dobro doći.

– Da li može biti previše mračno za vežbanje tokom zime?
Vaša sigurnost i zadovoljstvo je za nas najvažnije. Bezbednosne procene se izvode pre i tokom svake kategorije. Mnoga naša mesta su u potpunosti osvetljena i zato vežbanje noću nije problem. Takođe, edukatori nose bezbednosna svetla.
– Ne vežbam već duže vreme, da li su vaši treninzi pogodni za mene?
Naši časovi su stvoreni da se prilagode svačijim sposobnostima.
– Da li će vaši kursevi biti korisni za mene, pošto trenutno vežbam u teretani?
Da, jer su naši kursevi u potpunosti drugačiji od vežbanja u teretani. Imaćete nove ciljeve, i vežbaćete uz iskusnog, bivšeg vojnog trenera koji će Vas gurati što je dalje moguće.

— Gledao sam centre za obuku na televiziji u kojima instruktori zastrašuju ljude jer ne mogu da urade vežbe i viču na njih
Naši instruktori ne viču na ljude niti ih zastrašuju. Osećaj očajanja će Vas motivisati da postignete svoj cilj. Svi se zajedno kreću, međutim, postoji različit broj vežbi u svakoj posebnoj kategoriji označen time koje boje Vam je ‘marama’ koju nosite. Vaš instruktor će Vam pokazati i objasniti sve vežbe koje zahtevate.
Učenje napolju?
Postoji snažan dokaz da vežbanje i svež vazduh povećavaju i mentalno i fizičko blagostanje. Mi Vam obezbeđujemo fleksibilne i konstruktivne programe vežbanja koji se odigravaju u prirodi i na svežem vazduhu, što znači da su svi kursevi različiti i da ćete poboljšati svoju kondiciju.

— Da li ću postati fit i rešiti se kilograma/oblikovati svoje telo?
Da, naša vežbanja obuhvataju sve grupe vežbi, doprinose smanjivanju težine i oblikovanju tela. Vežbanje ne samo da Vam donosi gubljenje težine nego Vam kasnije pomaže i da održite postignutu težinu.

— Nemam dovoljno vremena, koliko puta nedeljno ću imati mogućnost da vežbam?
Mi izvodimo 3 časa nedeljno na 2 različita mesta. Kao član, imaćete pravo da pohađate neograničen broj časova u nekim od naših parkova. Broj dostupnih vrsta vežbanja znači da naš režim vežbanja može da se prilagodi svima u svojim zauzetim rasporedima. Koliko časova ćete pohađati je u potpunosti do Vas.

— Da li postoji starosna granica?
Dovoljno je samo da imate iznad 16 godina i dobrodošli ste.

— Voleo bih da se pridružim sa prijateljem, da li možemo zajedno da vežbamo/pohađamo?
Da, a i dodatno ćete upoznati nove ljudi i zabavljati se dok vežbate. Svi vežbaju zajedno i oseti se timski duh dok jedni druge ohrabruju.
——
Fitnes – Visoko intenzivan program za jačanje
Bez bola nema dobitka!

Doneti odluku da krenete sa vežbanjem bi mogao biti veliki izazov jer postoje brojne obuke koji daju ista obećanja i izlažu različite stilove, ali koji oblik fitnesa je najbolji? Koji pristup Vam daje najbolje rezultate?

Ako Vam ne smeta da mnogo vežbate, u fitnes svetu možete naći programe koji idu visoko iznad visoko-intenzivnih programa, a pošto je većina nas prirodno takmičarski nastrojena, ovi programi nisu toliko uspešni.

Zamislite softver koji testira sve segmente života do krajnjih granica i prilagođava se Vašim ličnim talentina i slabostima i motiviše Vas do krajnjih granica, bez obzira na to koji je Vaš nivo iskustva ili koliko dugo dugo trenirate.

TDS kamp može promeniti Vaš život
Nasuprot popularnim vojno-stilskim programima na tržištu, TDS-ov fitnes program Vam obezbeđuje posebno skrojene sisteme za muškarce i žene koji žele da postignu različite nivoe sposobnosti dok u isto vreme poboljšavaju svoje samopouzdanje i opšte zadovoljstvo.
Ovim programom dobijate mnogo više nego što možete predvideti.
On neće testirati samo Vaše krajnje granice snage i izdržljivosti, testiraće i vašu mentalnu izdržljivost stavljajući Vas u situacije u kojima morate da gurate napred do granica do kojih ste mislili da ne možete doći. Verujte, uprkos činjenici da ovo zvuči kao izmišljotina, ovaj plan fitnesa će Vas naterati da izvodite pokrete koji čine da Madness i P09X liče na plesne tehnike!
Naši eksperti fitnesa su navikli da se uzdižu do najviše granice koja je sjajna mešavina vojnog – kondicioni i style fitnes mogu da učine izazov na potpuno drugom nivou.
Nakon što naviknete da postižete neverovatne rezultate i poboljšanja, zanimljivo je ići još dalje i isprobati talente. Na duge staze, sav bol se može isplatiti.
Samo pogledajte uspeh sjajnih High intensity trenera, kao što je Majklov, iz rijalitija “The Biggest Loser”. Prilagoditi se režimima fitnesa centra za obuku kao što je TDS fitnes je zasiguran način da dobijete rezultate koje želite: bilo da planirate da izgubite kilograme, povećate izdržljivost za trčanje maratona ili da jednostavno ojačate uz vežbe celog tela.

U TDS fitnes planu imaćete na raspolaganju najbolje, u potpunosti akreditovane bivše učitelje oružanih snaga. Dobićete upravo ono što ste zaslužili i zaštitu od strane visoko iskusnih trenera koji ne rade po šablonu.
Povešćemo Vas na duhovno putovanje sa samim sobom i drugima dok vežbate kao sastavni deo grupe i dok dostižete nove granice i stičete poštovanje državnih vojnika učeći njihove tajne o tome kako oblikuju um i telo u mašinu koja funkcioniše u najboljoj harmoniji.

Leave A Comment

Učlani se:

 

Asocijacije, Federacije, Klubovi, Instruktori, nazovite predstavnika ODBRANA Tima u Srbiji i postanite clan Srpske Asocijacije Borenja i Streljastva, punopravnog clana Svetske Federacije!

Telefon:    +381 69 699232
Email:    info@odbrana.rs
Adresa: Brace Jerkovic 137A, Vozdovac 11010 Beograd, Srbija

ОДБРАНА – ODBRANA

 

Тактички Систем Самоодбране

Tactical Defense System

Тактическая Система Самозащиты