Kik boks
Možda ste čuli za kik boks iz holivudskog blokbastera „Kikbokser” u kojem glumi Jean-Claude Van Damme (Žan-Klod Van Dam). Iako je veoma zanimljiv za gledanje, takođe je veoma primenljiv samoodbrane.
Kik boks potiče iz Japana kao ogranak karatea, Muay Thai-ja i tradicionalnog boksa. Primenjuje se na različite načine: kao samoodbrana, takmičarski sport i efikasan program gubljenja kilograma.
Većina kik boks programa se bavi blagim kontaktnim formama samoodbrane koji dođu i kao vežba, u cilju privlačenja što šire publike. Kik boks program koji možete naći na Odbrana.com je malo drugačiji.
Veštine koje Vam mogu promeniti život
Umesto da se opustimo i ponudimo čas kik boksa koji se čini da funkcioniše, mi u Odbrani Vas učimo veštinama kik boksa za koje ćete OSEĆATI da funkcionišu.
Instruktori koji su posvećeni tome da Vas uče pravilnim tehnikama za sigurne, ali efektivne napade su ključ učenja ispravnog načina kik boksa. Ako uvežbate ispravan način kik boksa, ne samo da ćete se osećati dobro, već ćete biti ponosni na stečenu snagu koja Vam omogućava da budete u stanju da se odbranite u situacijama u stvarnom svetu.
Kik boks je tako dostupan, da se svako može njim baviti! Od male dece do starijih žena, kik boks jača sve vaše ekstremitete. Ovaj program je posvećen savlađivanju svog tela i izostavljanju komplikovanih pokreta u korist jednostavnih, efikasnih tehnika koje ćete odmah usvojiti.
Stvarna građa iznad trenutne
Kao glavni instruktor, Vladimir Đorđević se takođe slaže da učenjem pravilnog načina vežbanja kik boksa i izgradnjom snažnog temelja dobijate najbolju obuku svog života.
Naravno, možete kupiti jedan od onih DVD-ova za vežbanje kik boksa i možda izgubiti malo kilograma, ali ako uzmete pravi kik boks trening program kao na Odbrana.com, oblikovaćete svoje telo na način koji nijedan od tih DVD-a ne može da vam pruži.
Bićete sposobni ne samo da vidite rezultate posle časova, nego i da osetite i dostignete nove ciljeve koje niste mogli da dostignete ranije. Bićete zadivljeni time šta vaše telo ume posle pohađanja naših časova.
Kik boks je zabavan sport, sjajan način da oblikujete svoje telo, efektivna odbrambena borilačka veština i graditelj samopouzdanja, sve upakovano u jedan jednostavan, dostupan paket. Nećete zažaliti ako isprobate ovaj program, zapravo, nateraćete sve prijatelje i porodicu da Vam se pridruže, da biste mogli da vežbate boks s njima.

Leave A Comment

Učlani se:

 

Asocijacije, Federacije, Klubovi, Instruktori, nazovite predstavnika ODBRANA Tima u Srbiji i postanite clan Srpske Asocijacije Borenja i Streljastva, punopravnog clana Svetske Federacije!

Telefon:    +381 69 699232
Email:    info@odbrana.rs
Adresa: Brace Jerkovic 137A, Vozdovac 11010 Beograd, Srbija

ОДБРАНА – ODBRANA

 

Тактички Систем Самоодбране

Tactical Defense System

Тактическая Система Самозащиты