Taktički trening
Odbranini kursevi taktičke obuke za policiju, oružane snage, akcionare  civile u antiterorizmu, odbrana od kidnapovanja, taktičko gađanje, taktička vožnja, taktičko preživljavanje
Taktička obuka Odbrane
Mere za suzbijanje oružanog napada
Treniranje specijalizovane taktičke podrške je iz obične upotrebe u vojsci i oružanim snagama izraslo u univerzalni program koji uči vojsku i policiju pokretima koja su im potrebna da steknu prednost nad kriminalcima u raznim situacijama.
Postoji neki osnovni nivo standarne sposobnosti koja se očekuje od nekoga ko je obučen za napredne taktične operacije. Ovo donosi novi nivo odgovornosti, ali takođe i povećanje poverenja u Vašem timu.
Ovaj Odbranin program taktičke obuke će definisati skup veština za sve bitne borbene situacije prsa u prsa i stvari kao što su spretnost rukovanja vatrenim oružjem, položaj, pokret i razoružaranje protivnika.
Procena kada bi trebalo a kad ne da koristite određene opcije u datom scenariju je veoma bitna pri  pristupanju opasnoj situaciji. Najvažnija briga za za Vas i Vaš tim treba da bude bezbednost, i taktička obuka je tu da vas nauči da donesete najpametniju odluku kada ste pod velikim pritiskom.
Nada NIJE taktika
U taktičkoj obuci, naučeni ste da reagujete, ne da učite napamet nego da instinktivno donesete odluku. Kada dođete u situaciju da idete desno ili levo, nije bitno koji je ‘ispravan’ put nego zašto birate desno ili levo.
Naglasak u taktičkoj obuci Odbrane je na promišljenim akcijama i biti sposoban se rešiš opasnosti sistematičnim, pa ipak dinamičnim sklopom tehnika koje ograničavaju prostor za greške kako pojedinca, tako i tima.
Brušenje Vaših veština
Taktička obuka Odbrane postoji da bi se smanjio rizik i situacija dovela u red. Da biste to postigli, moraćete da ponovite brojne vežbe obuke dok Vaša brzina spretnosti ne bude iznad osnovnih vojnih standarda.
Da biste izbrusili Vaše samopouzdanje u stvarnim situacijama, važno je proučiti povratnu informaciju tokom datih scenarija na obuci jer je teško doći do stvarnih iskustava. Držati svoj ego pod kontrolom je takođe neprocenjiva osobina koja će sprečiti iracionalno donošenje odluka koje bi moglo Vas ili Vaš tim ostaviti ranjivim. Komunikacija i kretanje kao jedinica su fundamentalni, bez obzira na to koliko ste vešti.
Oni koji su trenirani u taktičkim operacijama bi trebalo da prenose tehnike i ideje na  članove tima koje bi bile delotvorne na terenu.
Odbraninin programi taktičke obuke su pripremanje za najgori scenario. Individualne veštine i timski rad su jednako bitni. U jednom momentu Vaša obuka će biti testirana u vidu kompletnih scenarija koji će testirati sve što ste naučili i bićete zahvalni za to što ste napredovali i naučili taktičke veštine ovog programa.
*Vladimir Đorđević je iskoristio godine svog vojnog iskustva i iskustva iz borilačkih veština i stvorio program specijalno za obuku u borbi prsa u prsa. Rezultat je bio program koji je tako dobro prihvaćen da Vladimir u poslednjih 18 godina dobija veliko poštovanje od vojnika i policajaca zbog svoje sposobnosti da ih obučava pravilnim tehnikama kojima se mogu prilagoditi bilo kom datom scenariju koji bi inače otežao nekoj neiskusnoj osobi da savlada. Činjenica da je kriminal porastao tokom godina je dokaz da policija mora da bude veoma dobra da bi ispunila uslove štićenja našeg društva.
“Štititi zajednicu je odgovornost gde nema mesta za greške.” Vladimir “Mr. V” Đorđević

S.A.A.M. (Suppressive Armed Assault Measures – suzbijajuće mere oružanog napada)

Leave A Comment

Učlani se:

 

Asocijacije, Federacije, Klubovi, Instruktori, nazovite predstavnika ODBRANA Tima u Srbiji i postanite clan Srpske Asocijacije Borenja i Streljastva, punopravnog clana Svetske Federacije!

Telefon:    +381 69 699232
Email:    info@odbrana.rs
Adresa: Brace Jerkovic 137A, Vozdovac 11010 Beograd, Srbija

ОДБРАНА – ODBRANA

 

Тактички Систем Самоодбране

Tactical Defense System

Тактическая Система Самозащиты